Advokatfirman Glendor

Försvarsadvokat

För dig som är misstänkt för brott kan domstolen förordna en försvarsadvokat (offentlig försvarare). Advokat Glendor har erfarenhet av brottmål sedan slutet av 80-talet och är väl insatt i processrätten. Hon har genom sin yrkeskarriär varit i kontorsgemenskap med Sveriges ledande försvarsadvokater. Advokat Glendor engagerar sig alltid i de uppdrag hon tar sig an och vänder på varje sten för klientens bästa. Hon gör också regelbundna besök på häktet under den tid du sitter häktad.

Försvarsadvokat Glendor förordnas som offentlig försvarare på din begäran om du är misstänkt för ett brott (brottmål). Om påföljden för brottet endast är böter kommer advokat Glendor i normalfallet inte att kunna förordnas som offentlig försvarare, utan du får istället anlita advokat Glendor som privat försvarare.

För den offentliga försvararen, advokat Glendor, betalar staten kostnaden. Vid fällande dom kan du bli skyldig att betala hela eller delar av statens kostnader, avgörande är vad du har för inkomst. Vid frikännande dom behöver du inte betala tillbaka något till staten.

Susanne Glendor Maschmann
Advokat Susanne Glendor Maschmann 08-428 96 80 / info@glendor.se
Erik Maschmann
Advokat Erik Elgán Maschmann 08-428 96 80 / info@glendor.se